11.02.2006.

Danas je Subota...

Znate li vi, ustvari, šta je ljubav?! Jeste li ikad razmišljali o tome? Nije valjda da vas je mašina ovoga svijeta samljela i zarobila!? Pa nije valjda da ste i vi postali rob i mašina...? Razmislite malo o tome, i oduprite se! Šta mislite, da danas zakoračite u svijet iluzija? Da malo odškrinete vrata svoje mašte i da uđete unutra?! Zašto se ne prepustiti sebi i tom unutarnjem osjećaju koji vas grije, a vi toga niste ni svjesni...
Hajde ovako ćemo! Sjedite u svoje udobne stolice i opustite se. Zažmirite i prepustite se...Prepustite se opuštanju i sebi! Ne dajte da vas ometa telefon, sekretarica, kolega... Zažmirite i otiđite na najljepšu moguću plažu na svijetu. Tamo gdje je pjesak zlatan, topao, taman. Tamo gdje je voda azurno plava i bistra kao suza. Tamo gdje sunce daje energiju svom svojom snagom. Otiđite sami, otiđite s nekim vama dragim. Ali istinski otiđite! Opustite se i uživajte! Dodajte možda vama neku lijepu pjesmu uz čitav prizor i uđite u vaš svijet mašte! Budite ono što jeste bez straha i neugodnosti. Ljubav je u vama i vi samo trebate postati svjesni toga i sebe! Ljubav prvo treba da dođe iz vas. Da zrači iz vašeg osmjeha, tijela, srca, pa će onda sve tako zračiti i oko vas.
Eto, kao i uvijek jedna topla riječ od mene. Želim da postanete svjesni svega onoga što posjedujete u sebi! A to je tako lako!
Valentinovo se bliži! Šta ćemo? Šta ćete? Znate li? Čestitke su još tu! E-mail je još tu! Vi ste još tu, a i vaša voljena osoba...! Šta čekate...:)
Kafu...:)

...Be kissable...
Valentina

logo


= cooLLL ;)

= workZZZ :)

= l1nkZZZ :p

= TOM NOVY FEAT. MICHAEL MARSHALL
I don't want nobody
I don't want nobody baby, but you
Somethin' 'bout your body
Has got me thinkin' of nobody, but you

= Val
http://blogdavalentina.zip.net/
http://www.valentinatanni.com/


BROJAČ POSJETA
12689

Powered by Blogger.ba