09.02.2006.

Danas je Četvrtak...

Svaki dan čovjek spozna nešto novo o sebi i o drugima. Spozna svoju novu vrlinu, svoju novu manu. Shvati da ne voli miris cimeta, okus paprike. Shvati da je oduvijek bio tajna ljubav djevojke iz iste ulice. Shvati da je zaljubljen i da je život prelijep. Čovjek shvati da je osmjeh na odrazu lica prelijep...Shvati mnogo štošta! Svakim danom nauči nešto novo, zanimljivo, neočekivano. Nauči kako se kaže “volim te“ na kineskom jeziku, nauči koja su to čuda svijeta i počne im se diviti...Pa pored svega toga nauči da je sex zdraviji nego što je mislio .
Svakim novim svitanjem i buđenjem čovjek otkrije nešto novo na ovom svijetu, u svom društvu, na svom tijelu, u partnerovom pogledu! Otkrije novi ben na tijelu, otkrije sitnice, otkrije sebe. Ja sam danas otkrila nešto sasvim slučajno i neočekivano, ustvari otkrila sam nešto što sam tražila. Našla sam link sa free čestitkama za Valentinovo, koje predlažem i vi da vidite, i pošaljete svojim voljenim. Napišite riječi koje jačaju emocije. Napišite ono što želite, ono što vam je u srcu, ono iskreno i tajno, napišite to na čestitke koje su tako neodoljive! Čestitke kao bombone, obojene šarenim bojama čak imate osjećaj kao da mirišu na, vama najomiljeniji, miris bombona... Zašto da ne?! Budite pažljivi i sjetite se svojih voljenih. Budite obazrivi i ljupki. Izmislite najljepšu pjesmicu koja izražava vaše emocije i pošaljite je uz čestitke!
Nemojte reći da vam je današnji dan prošao u neznanju. Nemojte reći da ništa novo niste naučili, shvatili, otkrili! Otkrili ste ideju za Valentinovo, otkrili ste način kako da voljenoj osobi izmamite osmijeh na lice....pa zar se ne osjećate ispunjeno?! Pa zar to nije pobjeda?!
Ja sam već pobijedila i opet ću !

...Be kissable...
Valentina

logo


= cooLLL ;)

= workZZZ :)

= l1nkZZZ :p

= TOM NOVY FEAT. MICHAEL MARSHALL
I don't want nobody
I don't want nobody baby, but you
Somethin' 'bout your body
Has got me thinkin' of nobody, but you

= Val
http://blogdavalentina.zip.net/
http://www.valentinatanni.com/


BROJAČ POSJETA
12608

Powered by Blogger.ba