06.02.2006.

Danas je Ponedjeljak...

Hmmm... pitam se! Koliko se vas priprema za nadolazeći praznik. Praznik ljubavi, Valentinovo?! Koliko, vi muškarci, razmišljate o tome? O tim kreativnim poklonima i situacijama za darivanje svojoj voljenoj? Svojoj jedinoj ljepotici pored koje se svakog jutra budite nasmijani, pripijeni uz njeno vrelo tijelo. Pored ljepotice uz koju se osjećate kao ponosan i samouvjeren muškarac. Vi, djevojke, koliko često skriveno grizete svoje usnice dok razmišljate šta ćete pokloniti, spremiti, učiniti za svog voljenog? Za svog jedinog muškarca koji vam nudi razumijevanje, neodoljive poljupce, strastvene igre, ljubavne maštarije... neodoljive guze ;).
Jeste li se ikada pitali ko su između muškaraca i žena bolji ljubavnici, partneri, nazovimo ih kako želimo?! Da li su to žene koje više ulažu u svoje muškarce, samim tim i više očekuju i traže ili su to muškarci, koji svojim skrivenim emocijama privlače svoje žene i dovode ih do ludila...?! Da li sam to ja, Strijelac po Horoskopu, strastvena, mirna, seksepilna, nezaustavljiva. Ili je to on, šarmantni, pametni, jaki i neodoljivi Škorpion?
Šta mislite ko će ove godine za Valentinovo imati više poleta, ideja, volje i razumijevanja: vi ili vaš partner? Ne dozvolite da vas i ove godine nadmaši on ili ona. Budite kreativni, zaljubljeni, vatreni, strastveni...
Ja znam da ću ja sigurno biti... ;)

...Be kissable...
Valentina

logo


= cooLLL ;)

= workZZZ :)

= l1nkZZZ :p

= TOM NOVY FEAT. MICHAEL MARSHALL
I don't want nobody
I don't want nobody baby, but you
Somethin' 'bout your body
Has got me thinkin' of nobody, but you

= Val
http://blogdavalentina.zip.net/
http://www.valentinatanni.com/


BROJAČ POSJETA
12689

Powered by Blogger.ba